fredag 20. september 2013

Til heder og verdighet igjen….

Jeg har funnet ut at det er på tide la den gode gamel smykkebloggen komme til heder og verdighet igjen. Jeg synes det er veldig greit å ha en side på Facebook, ikke minst er det greit med albumene. Men etterhvert har jeg fått en opplevelse av at dette bare er en kjapp salgskanal. Jeg ønsker å legge inn flere og større bilder og ikke minst ønsker jeg å skrive litt mer om både smykkene og det jeg holder på med.

Den siste tiden har det vært stille fra min side, men det er ikke fordi jeg ikke har “smykket” – tvert i mot. Jeg lager masse smykker for tiden. Det handler mer om at jeg ikke kan fordra å ta bilder av smykkene mine. Ikke interesserer det meg og ikke er jeg flink til det. Derfor unnskylder jeg på forhånd alle de middelmådig bildene som dukker opp. Jeg har brukt de to siste dagene på å ta bilder av smykkene og redigere dem. Etterhvert vil det bli blogginnlegg av dem alle sammen.

-----------------------------------

Jeg har fått litt dilla på armbånd, wrap, og ikke minst enda mer dilla på ting som matcher. Derfor har jeg laget en del “mix og match” smykker.

Jeg har alltid likt at ting matcher, også smykker,og jeg er glad i å bruke mange armbånd sammen. Derfor kommer jeg til å presentere en del mix og match armbånd i tiden som kommer.

Først ut er den del smykker i røykfarger. Jeg må advare om at dette er et langt innlegg med mange bilder.

 

ekstra langt smykkeekstra langt dobbelt

flerradet smykke

Dette er  et ekstra langt smykke som kan brukes både enkelt og dobbelt. Det består av snodd kjede, røykfargede glass pandoraperler  og store blanke krystaller. Det er ca. 110 cm langt

krystaller og kjedekort røykfarget smykke

Jeg har også laget et halsgropsmykke med hjemmelaget kjede av ovale ringer og røykfargede krystaller. Det har et enkelt hjerteanheng og er en av mine favoritter. Det er ca. 45 cm. langt med 6 cm. forlengelse

Jeg har laget mange forskjellige armbånd som kan brukes til begge smykkene. Både hver for seg og sammen

røykfarget memorywirerøykfarget memorywire1

Armbånd tredd på memory wire med metallrør, forskjellige røykfargede krystaller og metallperler.

røykfarget anhengrøykfarget anheng1

Armbånd i to rader med lenkede røykfargede krystaller. Anhenget med budskapshjerte og røykfarget krystall er avtagbart.

røykfarget wraprøykfarget wrap1

Wrap armbånd med røykfargede krystaller og metallperler. Det lukkes med en lekker knapp som er formet som en blomst.

wrap og anheng

Her ser du begge armbåndene sammen

slangeprint smykkeslangeprint anheng

Jeg har også laget et halsgropsmykke i imitert slangeskinn med buede rør og anheng i tibetansk sølv (som ikke må forveksles med ekte sølv) og røykfargede krystaller. Dette er ca. 45 cm med 6 cm. forlengelse.

slangeprint armbåndslangeprint og anheng

Jeg har laget et dobbelt armbånd i imitert slangeskinn til. Det har buede rør og røykfargede krystaller. Dette passer også godt sammen med det armbåndet i to rader med hjerte anheng.

Og helt til slutt øredobber som passer til alle smykkene og armbåndene, med spike og røykfargede pandoraperler.

røykfargede øredobber

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar