mandag 26. desember 2011

Diverse armbånd med skinnsnor

Den heldige kombinasjonen av at jeg fikk kjøpt en del nye skinnsnorer, og samtidig fikk tilsendt en ladning med pandoraperler fra Hong Kong har ført til at jeg har lekt meg litt med å lage armbånd i skinn denne julen.

armbånd1 armbånd2

Dette er laget i mykt lammeskinn, som bare er såååå lekkert! Det har to sorte/hvit/rosa pandoraperler og har magnetlås i strass.

armbånd

pandora perler lås

Dette armbåndet er en del av et sett med både halsbånd og øredobber. Det er laget i lysebrun ruskinn. Armbåndet vikles tre ganger rundt håndleddet og festes enkelt med en magnetlås. Det har pandoraperler og mange forskjellige charms.

armbånd

charms

Armbånd laget av enkel offwhite skinnsnor. Pynten er et buet metallrør og låsen er en hjerteformet toggle lås.

armbånd

lås

Lilla firedobbelt armbånd som festes med magnetlås. Det er tredd en stor metallperle på de to midterste snorene og på siden av denne er det en metallperle med øye der det er festet charms og lilla krystallperler.

armbånd

charms

Sort armbånd med flettet makramè i sort ruskinn. Det har en sort indonesisk perle i front, og sorte krystallperler og små metallperler. Festes med magnetlås.

armbånd1

armbånd2

Rosa/lilla armbånd flettet i makramè med sølvgrå tynn skinnsnor. Det har en indonesisk perle og to lampworkperler i fronten, og gammelrosa ferskvannsperler. armbånd1

perle

3 kommentarer:

  1. Åh kjære!!!!! Det rosa der. Er det allerede solgt?

    SvarSlett
  2. Det var raskt ekspedert! Det lammeskinnet har virkelig fått ben å gå på! Så flott!

    SvarSlett
  3. Er det lilla "ledig"? Og, - lager du på bestilt størrelse?

    SvarSlett